x

Low-Fi i Trinitatis Natkirke

Low-Fi i Trinitatis Natkirke

På tirsdag i næste uge, den 12. oktober, kan du opleve den italienske electrorock trio Low-Fi i Trinitatis Natkirke ved Rundetårn i København. Bandet er i øjeblikket på en Europaturné, der blandt andet tager dem forbi Danmark, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Polen med flere. Den italienske trio er aktuelle med deres selvbetitlede ep fra juli i år, men forventer at have et fuldlængde-album klar i slutningen af året.

Ved samme lejlighed optræder også Pioneers Of Transmission og post-rock bandet The Day We Left Earth - begge bands fra København. Pioneers Of Transmission blev i juni anmeldt af GAFFAs demoanmelder Hansen, der skrev følgende om bandets demo "Isolated By Strangers/Friends Gone Strange":

"Selve musikken er mange steder cool nok, specielt i versene. Der kan de skabe suspense og en på samme tid stillestående og dynamisk opbygning til omkvædene, der desværre ikke leverer; sangene er lige nu ikke interessante nok. Vokalen fungerer ikke på nuværende tidspunkt. Sangeren virker så optaget af sin kløgtighed og citater, at han glemmer sit greb om sangen og den musikalske levering. Samlet har man indtryk af, at gruppen har brugt vildt lang tid på de her syv indspilninger og har pudset ethvert livstegn ud af dem."

Se selv om Pioneers Of Transmission kan genskabe det omtalte livstegn live sammen med The Day We Left Earth og italienske Low-Fi på tirsdag den 12. oktober. De tre koncerter bliver alle kædet sammen til én lang musikgudstjeneste, og det er gratis at komme ind.

Du kan læse mere om arrangementer om på trinitatisnatkirke.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA