x

Sedated Angel og Cherry Overdrive starter turné

Sedated Angel og Cherry Overdrive starter turné

Fredag den 8. oktober lægger Beta på Amager scene til den første dobbeltkoncert med de to danske bands, Sedated Angel og Cherry Overdrive (billedet). Arrangøren lover, at Fuzz Rock Tour nok skal leve op til sin titel.

De to danske bands Sedated Angel og Cherry Overdrive er begge album-aktuelle i øjeblikket og må siges at være et kvalificeret bud på noget af det rykker på den alternative scene i Danmark for tiden.

Stoner-rock kvintetten Sedated Angel fra Kolding udgav i januar albummet "Far Beyond Repair". GAFFA kvitterede med 3 stjerner og gav udtalelsen:

"Stenerrocken synes at være en genre for en lille dedikeret skare. Heriblandt københavnske Sedated Angel, der med Far Beyond Repair leverer genren helt efter bogen med tonsvis af fuzz, nedstemte guitarer, høje, susende bækkener og fordrukne vokaler badet i effekter. Med de relativt få udgivelser inden for genren, der i dag ser dagens lys, in mente burde alle fans af genren tjekke albummet ud, for det er sådan set en solid udgivelse med kompetent spil og en lille håndfuld fine sange." (læs hele anmeldelsen her.)

Umiddelbart efter Fuzz Rock Tour drager bandet igen til Tyskland sammen med danske Magnified Eye for at gentage succesen fra sidste år, hvor de spillede adskillige koncerter syd for grænsen.

Tøsepunk-bandet Cherry Overdrive fra København har netop udgivet deres andet album "Go Prime Time, Honey". Her kvitterede GAFFA med 4 stjerner og skrev:

"I stedet for den fræsende garagerock, der dominerede debuten, er det nu inspirationen fra slut-tressernes San Francisco – f.eks. Jefferson Airplane og Big Brother & the Holding Company – der har taget teten. Udviklingen i retning af stemningsfuld, blueset tresser-rock gavner især frontkvinde Lene Kjær Hvillum, der lyder som en stjerne i svøb på Go Prime Time, Honey! Hvillums dybe, hæse vokal er både kælen og kontant, lige dele Grace Slick og Annisette, og højdepunkter som den fængende 1500 Miles og underspillet intense Lay You Down tilhører ubetinget hende." (læs hele anmeldelsen her.)

De to bands drager sammen på en hurtig Danmarks-turné som strækker sig ud over oktober måned, hvor der vil være mulighed for at opleve de to bands følgende steder:

08. oktober, Beta, København
09. oktober, Metro, Ringsted

14. oktober, Værtshuset, Thy
15. oktober, Paletten, Viborg
16. oktober, Katapult, Århus

21. oktober, Kansas City, Odense
22. oktober, Rockstjernen, Herning
23. oktober, Godset, Kolding

Billetter til koncerten i Beta koster 50 kr. og kan købes i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA