x

Bacon-brødrene kommer alligevel til Danmark

Bacon-brødrene kommer alligevel til Danmark

Tidligere kunne GAFFA annoncere at Bacon Brothers ville spille på Posten i Odense (læs mere her). I mellemtiden blev koncerten dog aflyst, men nu lader det til, at de to brødre alligevel kommer til Danmark.

Ifølge spillestedet Posten i Odense forsikrer brødrenes manager os om, at det denne gang bliver til noget, da filmverdenen i Hollywood alligevel "sover" hele januar måned.

Længe før Kevin Bacon fik sit skuespiller-gennembrud var brødrene aktive i musikverdenen. I slutningen af 60'erne turnerede brødrene med bandet og i år kan Bacon Brothers fejre 15 års jubilæum. Med det sagt skulle man mene, at påstanden om, at skuespilleren pludselig vil gøre karriere som musiker, må være manet i jorden. Bandet har ydermere seks pladeudgivelser i bagkataloget.

Michael Bacon udtaler:

"Kevin skriver i dag langt flere sange end jeg gør. Han har en utrolig evne til at omskrive hverdagens oplevelser om til universelle tanker som alle kan relatere til."

Kendis-lillebroren udtaler selv, i forbindelse med sin sideløbende musik-karriere:

"Jeg kan lide at tage chancer og der er ikke noget mere risikabelt for en etableret skuespiller end at stille sig op og spille i et rockband"

Koncerten bliver den første og eneste i denne omgang på dansk grund.

Bacon Brothers var sidste år gæster i det amerikanske web-tv program "Live From Daryl's House". Her fremførte de nummeret "New Year's Day" fra deres seneste album af samme navn som udkom i 2008.

Se klippet her:

 

Bacon Brothers/med band kan opleves d. 7. januar (2011) kl. 21:00 på Posten i Odense. 

Billetter koster 260 kr. i forsalg (som netop er startet) og kan købes via spillestedets hjemmmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA