x

Volbeat-koncert flyttes til Stadium Arena Fyn

Volbeat-koncert flyttes til Stadium Arena Fyn

Volbeat er et band med vinden i ryggen for tiden. For få dage siden meldte Idrætshallen i Odense udsolgt til koncerten med Volbeat den 20. november. For at imødekomme interessen fra de mange fynske fans rykker bandet deres koncert til større lokaler. Koncerten er flyttet til Stadium Arena Fyn, og derfor er der med øjeblikkelig virkning flere billetter i salg.

Volbeat har netop indledt en massiv Europaturné og spillede i går for 5000 fans i Malmø Arena. I Norden har det seneste album "Beyond Hell/Above Heaven" gået til tops i Danmark, Sverige og Finland, hvor bandet kan bryste sig af førstepladser på album-listerne, samt at have modtaget guldplader i alle tre lande. Albummet udkom den 10. september, så det er gået hurtigt.

Bandet fik fire stjerner for albummet af GAFFAs anmelder Keld Rud, der skrev:

""Beyond Hell/Above Heaven" er alt i alt mere hit end skidt. De få steder, det går galt, gør det det af de rette årsager: musikalsk legesyge. Jakob Hansen har samtidig endelig ramt den produktion, Volbeats musik har tigget efter i så lang tid."

Om bandet kan følge op på produktionen, kan du høre på deres kommende turné. Billetter købt til Idrætshallen gælder også på Stadium Arena Fyn, og de ekstra billetter kan købes via GAFFA Live.

De danske datoer ser således ud:
17. november: NRGi Arena, Aarhus
18. november: Gigantium, Ålborg
19. november: Forum, København
20. november: Stadium Arena Fyn, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA