x

Agnes Obel giver ekstrakoncert

Agnes Obel giver ekstrakoncert

Den danske, Berlin-bosatte sangerinde, sangskriver og pianist Agnes Obel udgav i mandags sit debutalbum "Philharmonics", der har fået ganske glimrende anmeldelser - hele seks hjerter i Politiken, fem stjerner i Soundvenue og fire stjerner de fleste andre steder, inklusive GAFFA. Albummet ligger i skrivende stund i toppen af iTunes-hitlisten.

Agnes Obel annoncerede for nylig en koncert i Copenhagen Jazzhouse, og dér er billetsalget gået så hurtigt, at der nu er udsolgt. Agnes Obel har derfor indvilliget i at tage endnu en tur med mikrofonen og tangenterne dagen efter, altså mandag den 15. november.

Koncerten er Obels første "rigtige" koncert i Danmark efter en showcase-koncert på årets Spot Festival og en koncert med Århus-gruppen The DeSoto Caucus som backing på VoxHall i Århus Festuge. De to koncerter fik henholdsvis fem og fire stjerner af GAFFA, der blandt andet skrev følgende om Obels debutalbum:
 
"'Philharmonics' er fuld af smukke melodier, udmærkede, længselsfulde tekster og formfuldendt klaverspil, og så er Agnes Obels lyse, drømmende stemme en fornøjelse at være i selskab med."

Billetsalget til ekstrakoncerten er netop begyndt på Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA