x

Hiphop-festivalen Aarhus Took It tilbage

Hiphop-festivalen Aarhus Took It tilbage

Hiphop-festivalen Aarhus Took It er efterhånden blevet en institution i
dansk hiphop, og siden den spæde start i 2000 er programmet og ambitionerne vokset år for år. I år kan festivalen altså fejre sit femårs-jubilæum, og vanen tro finder den sted under Århus Festuge, i år som en del af festugens rytmiske satning i Ridehuset med titlen "For The Love Of Music". Århus Took It åbner fredag d. 27. august og fortsætter til søndag d. 29. august, alle dage mellem 20 og 02.

På programmet er de amerikanske hovednavne M.O.P. (billedet), Pharoahe Monch, veteranen Big Daddy Kane, Little Brother og The Last Emperor samt danske Strøm, Niarn, Sphaeren, Sheriff, Static & Nat Ill, Gisli, O.R., ÅVP, Booty Cologne, Johnson & Malone, Fuld Pensum, K-Liir & Ham Den Lange, Illalive og Anarchi.

Amerikanske Method Man var også programsat, men har desværre meldt afbud, idet han har aflyst hele sin Europaturné med den kommentar, at han er "not in an overseas state of mind at the moment." I stor hast fik arrangørerne så kontrakt med M.O.P., der er et af USA’s største hiphopnavne netop nu, og som for nylig skrev kontrakt med Jay-Z’s Roc-A-Fella-selskab og snart udgiver albummet "Ghetto Warfare", så det kan forhåbentlig gyde rap-olie på vandene. Pudsigt nok har M.O.P. i øvrigt aflyst et par koncerter i staterne for at komme til Europa.

Konferencieren er Jeppe "Jay-Bee" Bisgaard, og Freestyle Freakshow er husorkester.

Billetsalget er gået i gang på Billetnet og i Dezigner Soundz og Fozz i Århus.

Læs mere hos Aarhus Took It


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA