x

Vind billetter til hiphop-festivalen Aarhus Took It (konkurrencen er afsluttet)

Vind billetter til hiphop-festivalen Aarhus Took It (konkurrencen er afsluttet)

Hiphop-festivalen Aarhus Took It er efterhånden blevet en institution i dansk hiphop, og siden den spæde start er programmet og ambitionerne vokset år for år. Vanen tro finder festivalen sted under Århus Festuge, i år som en del af festugens rytmiske satning i Ridehuset med titlen "For The Love Of Music". Århus Took It åbner fredag d. 27. august og fortsætter til søndag d. 29. august, alle dage mellem 20 og 02.

På programmet er de amerikanske hovednavne M.O.P., Pharoahe Monch, veteranen Big Daddy Kane (billedet), Little Brother og Last Emperor samt danske Strøm, Niarn, Sphaeren, Sheriff, Static & Nat Ill, Gisli, O.R., ÅVP, Booty Cologne, Johnson & Malone, Fuld Pensum, K-Liir & Ham Den Lange, Illalive og Anarchi.

Amerikanske Method Man var også programsat, men har desværre meldt afbud, idet han har aflyst hele sin Europaturné med den begrundelse, at han er "not in an overseas state of mind at the moment." I stor hast fik arrangørerne så kontrakt med de hårdtslående M.O.P., der er et af USA’s største hiphopnavne netop nu, og som for nylig skrev kontrakt med Jay-Z’s Roc-A-Fella-selskab og snart udgiver albummet "Ghetto Warfare", så det kan forhåbentlig gyde rap-olie på vandene. Pudsigt nok har M.O.P. i øvrigt aflyst et par koncerter i staterne for at komme til Europa.

Konferencieren er Jeppe "Jay-Bee" Bisgaard, og Freestyle Freakshow er husorkester.

Aarhus Took It og GAFFA.dk sætter fem sæt à to billetter på højkant, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om dem, var at maile svaret på flg. spørgsmål til [email protected] senest 20. august:

Hvor mange år har Aarhus Took It eksisteret i 2004?
a) 2 år
b) 4 år
c) 5 år

Konkurrencen er afsluttet! Vinderne har fået direkte besked.

Læs mere hos Aarhus Took It


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA