x

Voices rykker til München

Voices rykker til München

Teaterforestillingen "Voices", som i øjeblikket vises i Betty Nansens teater på Frederiksberg, har imponeret i en sådan grad at forestillingen til næste år vil drage syd for grænsen for at fortsætte succesen.

GAFFA var med til premieren på forestillingen og her skrev anmelder Nynne Hein Møller således om oplevelsen:

"På papiret virker denne teaterkoncert måske umiddelbart som noget af et vovestykke, og det skal det faktisk også vise sig at blive. Dele af den fungerer rigtig fint, mens andre dele ikke gør det. Temaet er død – i form af monologfortællinger om bl.a. en nærdødsoplevelse som barn og en historie om en myrdet søn. Historierne, der er uafhængige af hinanden, krydres med dystre rocknumre fra kunstnere, der må siges at have flirtet med livets dystre sider i deres tekster." (læs hele anmeldelsen her)

Til trods for, at GAFFAs udsendte måske ikke var helt overbevist, vækkede forestillingen alligevel en sådan opmærksomhed, at forestillingen nu også skal vises i udlandet.

Til næste år skal forestillingen nemlig opføres på udvalgte datoer over tre måneder på det store, prestigefulde Bayerisches Staatsschauspielhaus i München. Det tyske teaters nye direktør Martin Kusej så forestillingen ved den danske premiere og blev så begejstret, at han besluttede at dele stykket med et tysk publikum.

Henrik Hartmann, som er direktør for Betty Nansen teateret udtaler:

"Det er en fantastisk ære at få en henvendelse fra så stort og vigtigt et teater som Bayerisches Staatsschauspiel. Normalt kan man komme på gæstespil, men her spiller vi som en normal del af teatrets repertoire, og det er vi meget stolte af"

Ydemere udmelder Betty Nansen, at forestillingen planlægges at skulle opføres til næste år i både Madrid og Barcelona.

Alle internationale forestillinger kommer til at indeholde de danske skuespillere, Flemming Enevold, Tammi Øst, Kaya Brüel (billedet, red.), Morten Eisner, Blæs Bukki og Ane Trolle.

Forestillingen vises stadig i Danmark frem til d. 6. november. Billetter kan købes via bettynansen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA