x

The Good The Bad-video "forarger"

The Good The Bad-video "forarger"

Satire-bloggen ChristWire.org har taget The Good The Bads video til nummeret "030" fra albummet "From 018 To 033" under sin moralske lup. I samme omgang beskylder den rock and roll for at være satans musik og roden til alt seksuelt samvær uden for ægteskab.

Bloggen skriver:

"Satans største interesse er seksuel utugt og rock and roll, som er hans yndlingsmusik efter sort rap. Musikken perverterer kirkemusikkens progressioner ved at tilføje fortegn og små syvere tilsat trommerytmer, så kvinder vil rotere i takt med Satans bækken-fremstød. Kvinder er allerede svage nok moralsk, som det er, så på den tid hvor Satan tilføjer guitar til en rockmusical, er spillet allerede ude. Han har allerede vundet, og hans præmie er at få kvinder til at gøre syge ting på hans sviende syndige skød."

Har man ikke set videoen til "030", er handlingen som følger: En ung kvinde kommer ind i et rum, hvor hun udnytter en guitar seksuelt. Ud over masser af sex indeholder videoen både det religiøse symbol "Det Onde Øje" og den forbudte frugt fra Paradisets Have.

Christ Wire uddyber yderligere:

"Djævlens musik. Folk griner af mig og forsøger at sige, at det ikke er sandt, men det vi ser er, at alt hvad du skal gøre for at få en kvinde i gang, er at spille noget rockmusik og rotere et fallisk guitar-symbol på hendes seng, og hun vil gøre alt, hvad Satan ønsker. Pas på mænd og hold på din kone og datter, fordi dét er virkeligheden, og den video beviser det hele."

Som vi tidligere har fortalt, så er videoen instrueret af Jeppe Kolstrup, der efter seks år som manager for blandt andre Dúné og Kiss Kiss Kiss er sprunget ud som instruktør. Han har tidligere instrueret videoen til Dúnés "Heiress Of Valentina. Indlægget på Christ Wire slutter:

"Dette er nogens kone. Dette er nogens datter. Satan har dem, og det er på grund af rock and roll-musik."

Læs hele bloggens opfattelse af musik og video på christwire.org, og vurdér om du selv er enig i beskyldningerne vedrørende The Good The Bads video "030" lige her på GAFFA TV:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA