x

Scott Weilands massive brandert live i æteren

Scott Weilands massive brandert live i æteren

Rygterne har svirret på det sidste omkring Stone Temple Pilots' udsættelse af 12 koncerter (læs om den pinlige episode under koncerten i Houston her). Spørgsmålet om hvorvidt sanger Scott Weilands (billedet red.) tilstand skulle have noget med udsættelsen at gøre er nu blevet fulgt op af endnu en pinlig episode.

Torsdag d. 7. oktober blev forsangeren interviewet live i det amerikanske radioprogram "The Cowhead Show" og her fremgik det tydeligt på de lange pauser, den snøvlende udtale og manglen på sammenhæng, at forsangeren tydeligvis havde svært ved at samle tankerne. Til trods for Weilands åbenlyse påvirkede tilstand var forsangeren meget klar i mælet da værten spurgte om han var påvirket:

"Jeg er fuldstændig ædru"

Hele interviewet igennem virker Weiland som om han overhovevedet ikke kan finde hverken hoved eller hale i hvad han selv siger, eller hvad andre siger til ham. Da han bliver spurgt om hvorfor han aldrig dukkede op til koncerten i Tampa Bay, begynder han at tale om et andet show hvor han faldt under en optræden.

"Jeg tror det var det show hvor der var de her 30 cm lange... Fordi normalt er det bare en flad scene. Og den her scene var virkelig høj. Og så snurrede jeg rundt og lavede et lille James Brown-trin og så snublede jeg og faldt de her 2,5 meter ned."

Med den nyeste episode kunne man frygte, at Stone Temple Pilots' gendannelse kan gå hen og blive en meget kort affære, hvis ikke Weiland snart kommer til hægterne.

Hør det "ædruelige" radio-interview her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA