x

En million har set Burhan G nøgen

En million har set Burhan G nøgen

Det er kun omkring to uger siden Burhan G lagde videoen til sin duet med Nik & Jay på nettet, og allerede nu er den meget omtalte video blevet set mere end en million gange.

Videoen har også genereret mere end 2000 kommentarer fra folk, der enten hader eller elsker sangen og videoen. Der er desuden kommet en del udenlandske kommentarer fra folk, der gerne vil have en engelsk version eller mener, at de tre sangere fint repræsenterer Danmark, der har de smukkeste mennesker i verden.

Ifølge en pressemeddelelse er videoen i løbet af de seneste 14 dage blevet vist i gennemsnit godt 80.000 gange i døgnet, og på premieredagen var "Tættere På Himlen" den fjerdemest viste musikvideo på hele YouTube. Det skader nok heller ikke pladesalget, at have en populær video. Sangen har i hvert fald i denne uge rykket sig fra en 24. plads til en 1. plads på den officielle top 40 liste.

Sangen vil desuden blive fremført formodentlig i en marginalt mere påklædt version, når Burhan G til april tager ud på en kort turné, der rammer følgende byer:

14.04.11: København, Vega
15.04.11: Odense, Posten
16.04.11: Århus, Train

Billetsalget til de tre koncerter er i gang, og billetter kan købes via GAFFA Live. Videoen til "Tættere På Himlen" kan ses eller genses nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA