x

Bo Kaspers Orkester giver ekstrakoncert

Bo Kaspers Orkester giver ekstrakoncert

Når Bo Kaspers Orkester i november besøger København, bliver det nu over to dage i stedet for en. Den oprindelige koncert fredag den 26. november er nemlig blevet udsolgt, og derfor giver det skånske orkester endnu en koncert torsdag den 25. november. Begge koncerter er på Store Vega i København.

I 2009 udgav Bo Kaspers Orkester opsamlings-albummet "Samling", og det er anden gang i Bo Kaspers Orkester 18-års levetid, at de gør sangstatus med et greatest hits-album. Bandet gæstede sidst Store Vega i 2008, hvor koncerten modtog imponerende fem stjerner af GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen, der gav koncerten følgende overskrift:

"En velplanlagt og erfarent udført koncert med et udvidet Bo Kaspers Orkester ramte plet og eksemplificerede, at den lette, jazzede tilgang klæder d'herrer bedst."

Bandet tager ganske sikkert også en stak nye numre med, da de udgiver deres niende studiealbum "New Orleans" den 20. oktober. Et album der er indspillet i selv samme by, som albumtitlen lyder. Bo Kasper udtaler om albummet:

"Det var faktisk nyt og skræmmende for os. At bruge hele indspilningsbudgettet på ti dage i et studie, vi ikke kendte noget til. Pyt med præ-produktion, for fokus var at finde en så autentisk og dokumentarisk lyd som muligt."

Hvordan det kommer til at lyde live, kan du høre på Store Vega den 25. og 26. november. Billetsalget til ekstrakoncerten, torsdag den 25. november, starter på onsdag den 13. oktober kl. 10:00 via Billetlugen.dk og i Fona-butikkerne. Se bandets andre tour-datoer på www.bokaspers.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA