x

Velvet Revolver fortsætter

Velvet Revolver fortsætter

Efter megen ballade mellem forsanger Scott Weiland og den resterende del af Velvet Revolver lader det nu endelig til, at bandet snart er klar med et nyt line-up. Velvet Revolver har siden bruddet med Scott Weiland i 2008 været på udkig efter en sanger som kunne træde ind istedet for Weiland.

Siden 2008 har Slash været optaget af sin egen solokarriere samtidig med at Duff McKagan havde en kort indtræden i Jane's Addiction, hvilket satte bandet i venteposition. Nu melder Slash dog ud at bandet igen rører på sig. I en besked til det amerikanske Rolling Stone Magazine skriver guitaristen:

"Velvet Revolver er samlet igen for at prøve forskellige sangere. Ingen updates endnu. Men det er fedt at være sammen med Duff, Matt og Dave efter al den tid."

Bandet har endnu ikke udmeldt noget konkret om, hvad vi kan forvente af bandets re-boot, men Slash forsikrer os om, at der snart vil ske noget.

"Kreativiteten flyder i hvert fald nu og jeg er helt overbevist om, at der snart vil ske noget fedt".

Ifølge trommeslager Matt Sorums Twitter er bandet lige nu i studiet for at afprøve nyt materiale med to forskellige sangere. Der har været mange historier fremm om, hvem der skulle tage pladsen efter Scott Weiland. Men de to navne der blev talt mest om var Alter Bridges Myles Kennedy og Royston Langdon fra Spacehog. Hvorvidt de stadig er i spil, vides dog ikke.

Kom eventuelt med dit bud på, hvilken af de to der fortjener at blive det nye medlem af Velvet Revolver. Du kan høre Myles Kennedy fra Alter Bridge via bandets officielle hjemmeside her, og Royston Langdon fra Spacehog via bandets Myspace her. Eller kom selv med et bud på, hvem du gerne så fik jobbet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA