x

Zulu lancerer musikserie

Zulu lancerer musikserie

Komikerne Geo og Uffe Holm er hovedpersonerne i serien "Tung Metal", der har premiere på TV2 Zulu torsdag 14. oktober. Her følger man en falleret heavyrockmusiker samt et ung nyt talent, der har specialiseret sig i powerballader.

Det er den tidligere MC Einar-tekstforfatter Nikolaj Peyk, der er manden bag serien, der udover Uffe Holm og Geo også har Signe Mannov, Robert Hansen, Uffe Rørbæk, Jan Gintberg, Anne Kejser og Jonas Schmidt på rollelisten. Fra den rigtige musikverden har serien også indhentet hjælp fra Mike Tramp, Keld Heick og Frede 'Fup' Norbrink.

Seriens præmis er at Tonny (Geo) var forsanger i Lead Poison – 90'ernes største eksportør af tung rock til Østeuropa og Fjernøsten. Men storhedstiden er forbi, men da hans kæreste, Susan, smider ham ud, vågner han op. Hun er blevet manager for Nick (Uffe Holm), som ligger på hitlisten med sine power-ballader. Han har så meget succes, at han skal være hovednavn til heavy-festivalen Monsters Ball.

De to musikere kan ikke lide hinanden, så Tonny beslutter sig for at gendanne Lead Poison og spille til Monsters Ball, For at bevise at han ikke er færdig som rocksanger. Men først skal han dog lige have gendannet bandet, hvilket ikke er let, da trommeslageren er død, og hans gamle guitarist, Krølle, er for længst blevet korthåret og har lagt guitaren på hylden.

Der er premiere på "Tung Metal" torsdag 14. oktober klokken 21:20 på TV2 Zulu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA