x

Duff McKagan sluttede sig til Axl Rose på scenen

Duff McKagan sluttede sig til Axl Rose på scenen

Duff McKagan sluttede sig til Axl Rose på scenen for første gang i sytten år i går, torsdag den 14. oktober. Han skal ifølge NME skiftevis have spillet bas, guitar og tamburin på "You Could Be Mine", "Knockin' On Heavens Door", "Nice Boys" og "Patience" i O2 Arena i London. Bandet har bekræftet det via deres Twitter-profil, hvor de skriver:

"Blev en smule distraheret med Mr. Duff 'Rose' McKagan på bassen til "You Could Be Mine"!"

Det vil ganske sikkert føre yderligere rygter om en Guns N' Roses genforening med sig. Axl Rose har dog tidligere udtalt, at han aldrig vil dele scene med Slash igen. Han udtalte for eksempel følgende til Billboard i 2009:

"En af os vil dø før en genforening. Lige meget hvor sørgeligt, grimt eller uheldigt folk synes det er, så er det sådan landet ligger."

Axl Rose spillede med den originale rytmeguitarist Izzy Stradlin til en række koncerter i 2006, og Axl Rose sagde i 2009:

"Jeg kunne godt se mig selv lave en sang sammen med Izzy, eller have ham med på tour igen."

Desuden har Axl Rose også tidligere givet udtryk for, at det var muligt at lave noget med Duff McKagan. Sidste år fortalte Duff McKagan til Rolling Stone Magazine, at han også var åben for et samarbejde med Axl Rose:

"Jeg vil ikke være en af de fyre, som siger: Fuck det - det kommer aldrig til at ske. Det kunne sagtens ske. Jeg elsker Axl. Vi har været igennem en masse lort sammen, som ingen kan tage fra os."

Duff McKagan sluttede sig til Jane's Addiction i år, blot for at gå ud af gruppen i september på grund af musikalske uenigheder.

Slash anonnoncerede tidligere på ugen via sin Myspace-side, at Velvet Revolver er på jagt efter en ny sange da den tidligere forsanger Scott Weilands forlod bandet i 2008. Slash skrev:

"Velvet Revolver er samlet igen for at prøve forskellige sangere. Ingen updates endnu. Men det er fedt at være sammen med Duff, Matt og Dave efter al den tid. Kreativiteten flyder i hvert fald nu, og jeg er helt overbevist om, at der snart vil ske noget fedt".

Som sagt foreligger der ikke nogen informationer om yderligere Guns N' Roses-koncerter med Duff McKagan, ligesom Velvet Revolver heller ikke endnu har annonceret nogen ny sanger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA