x

Kim Larsen scorer kassen

Kim Larsen scorer kassen

Kim Larsen er ikke blot en af de mest folkekære og elskede trubadurer herhjemme, han er samtidig også en af de bedst betalte. 

Det seneste regnskab fra sangerens private selskab, Kim Larsen Aps., viser et overskud på 9,8 millioner kroner. Beløbet er mere end en fordobling i forhold til året før, hvor den tidligere Gasolin-forsanger fik 4,3 millioner kroner i plus på kontoen.

Epn.dk skriver, at overskuddet især stammer fra en række datterselskaber under Kim Larsen Aps. samt en række finansielle investeringer. Kim Larsen Aps. skal således have udloddet otte millioner kroner til sin ejer i det seneste regnskab.

Kim Larsen og Peter Ingemann, der er direktører i Kim Larsen Aps, har tilsammen hævet over fire millioner kroner i honorar og vederlag. Med lidt simpel hovedregning må man skønne, at sangskjalden har tjent i omegnen af ti millioner kroner sidste år. Hvilket betyder, at Kim Larsens private formue hastigt nærmer sig 50 millioner kroner. Da de senere års positive resultater, ifølge epn.dk, betyder, at Kim Larsens egenkapital i Kim Larsen Aps. i seneste regnskab rundede 48 mio. kr.

Hankatten er senest aktuel med sit solo-album "Mine Damer Og Herrer", som GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen belønnede med fire stjerner, der kaldte det for en:

"Kim Larsen i topform. Musikalsk trimmet og absolut fit for fight."

Albummet solgte platin på en uge og toppede album-hitlisten i midten af maj måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA