x

Stort fremmøde til kulturnat i GAFFA Shop

Stort fremmøde til kulturnat i GAFFA Shop

Fredag aften var der Kulturnat over hele landet, og også i GAFFA Shop i Klostergade i Århus. Her var dørene åbne hele aftenen, og tre lokale bands sørgede for den musikalske underholdning: Koldsved, Antennas To Nowhere og Early Morning Knock On The Door.

Koldsved (billedet) spiller noget så usædvanligt som hardrock med danske tekster og består af velvoksne musikere med en fortid i velanskrevne bands som Illdisposed og Mellophone. Gruppen beskriver sig selv som en blanding af Mogens Mogensen (Gasolin's gamle tekstforfatter) og Black Sabbath, og teksterne foregår ofte under bæltestedet. Da Koldsved gik på 17.30, var GAFFA Shop stuvende fuld, og mange måtte følge med ude på gaden.

Siden skiftede musikstilen noget, da Antennas To Nowhere gik på. Gruppen er tydeligt inspireret af start-90'ernes shoegaze-bølge med My Bloody Valentine i spidsen, hvilket betød masser af støjende og effektindsmurte guitarer, om end forsanger Maries vokal er lidt mere udadvendt, end hvad man normalt hører inden for genren.

Aftenens sidste band var Early Morning Knock On The Door, der spiller, hvad man i mangel af bedre kan kalde indie eller alternativ rock, der sendte denne skribents tanker i retning af amerikanske navne som Modest Mouse, Pavement og Pixies.

Hele aftenen var GAFFA Shop godt besøgt, og det skal blive spændende at følge de tre grupper på deres videre musikalske færd. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA