x

Dagens gratis glæder

Dagens gratis glæder

Meteorologisk institut truer med regnbyer over København i løbet af eftermiddagen, men det skal ikke svække vores begestring over dagens hele to udendørsevents med elektronisk musik.

Det drejer sig dels om Public Service, som DR P3 står bag. Krede og Madvig fra D'Store Mix har sammensat et program af dansk og nordisk electronica, som man kan høre fra to scener på Strandgade 100, nær Luftkastellet i København. Det begynder i dag allerede kl. 14.45 og der er fri entré

Clubbinghagen er navnet på et samarbejde mellem en række klubber og spillesteder i hovedstaden – og det blomstrer i august med et væld af events. Her vil vi fremhæve aftenens Homebrew & Friends arrangement på Skt. Hans Torv fra kl. 18, hvor man bl.a. kan høre B&B International (billede fra tidl. koncert) og de jazzede Dynamoe live. Også her er der gratis entré.

Musik fra undergrunden er arrangeret af Ørestadsselskabet, RUSK og Rytmisk Musik Danmark. Musikken spiller på de to metrostationer Frederiksberg og Lergravsparken og programmet som tæller Rent Mel, Mad Parker, The Alpine lægger op til at man kan pendle mellen de to stationer og selv sammensætte sit program.

Public Service hjemmeside

Alt om Clubbinhagen

Musik Fra Undergrunden

GAFFA.dks tidl. omtale af Public Service


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA