x

Caroline Henderson runder 2010 af med to koncerter

Caroline Henderson runder 2010 af med to koncerter

Caroline Henderson runder året 2010 af med to kirkekoncerter den 12. december i Christianskirken, København. Caroline Henderson har i år fulgt sit seneste album op med at spille imponerende 60 koncerter, så det må forventes, at det er et sammenspillet orkester, der giver disse sidste to koncerter.

Efter den dansk/svenske sangerinde Caroline Henderson forlod popgruppen Ray Dee Ohh i starten af 90'erne, har hun været en fast ingrediens i først poppen, med monstersucceser som solodebuten "Cinemataztic", der vandt hele syv Grammy-statuetter i 1995, og siden i jazzen. Her opnåede hun et foreløbigt højdepunkt med albummet "No. 8" fra 2008,  hvor GAFFAs anmelder Ivan Rod kaldte det for "hendes hidtil bedste". Det seneste og niende album "Keeper Of The Flame" udkom i oktober 2009, hvor selv samme anmelder gav pladen fem stjerner, og skrev:

"Caroline Henderson formåede med det forrige album, "No. 8", at lave sit hidtil bedste udspil. Men det høje niveau synes hun at holde på dette niende album, som ganske enkelt har international klasse. Det er således en moden sangerinde med kontrol over sit udtryk, der præsenterer en række klassikere for sit danske og udenlandske publikum på "Keeper Of The Flame". Albummet er en perlerække af præstationer."

Ud over Caroline Henderson selv på vokal vil bandet bestå af Nikolaj Hess (flygel), Anders AC Christensen (bas) og Jakob Høyer (trommer). Koncerterne vil ifølge en pressemeddelelse inkludere et par overraskelser med et "stænk" af jul, og en medvirken af Københavns Drengekor.

Koncerterne i Christianskirken i København er søndag den 12. december kl. 15:00 og kl. 18:00. Billetter kan købes via www.billetnet.dk. Sangerinden er desuden i fuld gang med turné rundt i landet, som du kan læse meget mere om på www.carolinehenderson.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA