x

Prince lagde nordmændene ned

Prince lagde nordmændene ned

Da Prince gæstede Bergen i går var Bergens Tidendes anmelder Einar Engelstad ganske begejstret og kvitterede med 5 ud af 6 stjerner under overskriften "Prince - helt konge!".

Her skriver anmelderen bl.a.:

"Denne aften serverer han gammelt og nyt i en skøn forening. Man må indrømme at der nok var et dusin sange vi burde have hørt, men for en gang skyld var erstatningerne ikke til at klage over, selvom nogle af dem var relativt ukendte."

Meget af sætlisten som blev leveret i Bergen i går må siges at være genkendelig for dem der var så heldige at se koncerten på Roskilde Festival. Her indgik også numre som "Let's Go Crazy", "1999", "Delirious" og Chics disco-klassiker "Le Freak".

Prince gik på scenen kl. 20:30 og spillede til kl. 22:45. I løbet af de to timer og et kvarter spillede han 28 numre, hvoraf der var masser af plads til både gospel, funk og ballader. Prince gav tilsyneladende Bergen hvad de var kommet for at høre. Afsluttende skriver Engelstad i anmeldelsen:

"Med den stille 'Sometimes it Snows in April' fra 'Parade' afsluttes en over to timer lang kronings-ceremoni. Ingen fare for at han abdicerer foreløbig."

 

Mens vi går i Danmark og venter kan GAFFA her præsentere den fulde sætliste fra koncerten i Bergen igår:

The love we make

Let's go crazy

1999

Delirious

Shhh

Controversy

Le freak

Shake your body

Bridge over troubled water

Pearls B4 the swine

Love...thy will be done

Purple Rain

Mountains

Everyday People

I want to take you higher

Cool

Let's work

Uptown

U got the look

Dance

Baby, I'm a Star

Cream

Kiss

The Bird

Jungle Love

Forever in my life

Glamorous life

Sometimes it snows in April

 

To gange før har Prince givet en eksklusiv ekstra-koncert i Vega og denne gang er spillestedet selvfølgelig også klar til at rydde kalenderen hvis der pludselig kommer en melding om royalt besøg. Muligheden er der i hvert fald da Prince i øjeblikket og det resterende af ugen ifølge Urban er indlogeret på D'Angleterre i København.

Prince gæster Forum i København onsdag den 20. oktober og Jyske Bank Boxen i Herning 22. oktober. Forum-koncerten er udsolgt, mens der endnu er ledige billetter til Herning-koncerten via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA