x

I Blame Coco kommer til Danmark

I Blame Coco kommer til Danmark

Den 23. november giver I Blame Coco aka Eliot Pauline Sumner sin første koncert i Danmark på Copenhagen Jazzhouse. I Blame Coco har netop udsendt sit debutalbum "The Constant", og Eliot Sumners indtog i musikbranchen er da heller ikke helt fremmed for familien, da den unge Sumner er datter af musikeren Sting.

Den svenske pop-dronning Robyn har været inde over I Blame Cocos første single fra debutalbummet. Det er nummeret "Caesar", hvor Robyn blidt akkompagnerer britens dybe vokal – et nummer, der blev P3's Uundgåelige.

GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding belønnede debutanten med fire stjerner, og gav hende følgende ord med på vejen:

"Ligesom Eliot er et navn, der kan gå til både det ene og det andet køn, så er Cocos vokal temmelig androgyn og kunne, hvis man ikke vidste bedre, lige så godt komme fra en dreng. Inspirationen fra 80'erne er tydelig, trods den unge alder. Men Duran Duran og Police kombineret med Robyn-producer Klas Åhlund giver Coco et udtryk, som er hendes eget. Selvom fars fodspor er tydelige."

Derudover opsummerer hun:

"Heldigvis for I Blame Coco er der, trods lidt fyld og mindre interessante numre, en meget tydelig retning mod et udtryk, som i det store miks af arv og inspirationskilder ligner noget nyt."

Det skal blive interessant at se, hvordan den 20-årige sanger og sangskriver kan følge op på de lovende ord fra albummet. Det kan man finder ud af, når I Blame Coco giver sin første koncert på dansk jord tirsdag den 23. november på Copenhagen Jazzhouse. Forsalget til koncerter starter tirsdag den 19. oktober via billetlugen.dk samt i Fona-butikker landet over.

I Blame Cocos debutalbum "The Constant" er udkommet den 4. oktober på Universal, og i december vil du kunne læse et interview med den unge musiker i GAFFA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA