x

The Go! Team klar med nyt album

The Go! Team klar med nyt album

Den 31. januar 2011 udkommer The Go! Teams tredje reelle studiealbum "Rolling Blackouts" på Memphis Industries. Ian Parton startede The Go! Team som et solo-projekt med albummet "Thunder, Lightning, Strike" fra 2004, hvorefter han samlede et solidt live-band, der blandt andet er bestående af den energiske indpisker og vokalist Ninja med flere. Bandet er blandt andet kendt for sin hybrid mellem samples og live-instrumenter.

Sidenhen udgav briterne toeren "Proof Of Youth" i 2007, og de er således klar med deres tredje album udspil "Rolling Blackouts". Pitchfork har for nylig bragt et interview med hovedmanden i projektet, hvor Ian Parton beretter om, hvad der er i vente til fans, og hvad det nye album egentlig består af.

"Jeg har arbejdet med et tyve mand stort brass band, og var nødt til at skrive alt ud på noder. Det har denne her live-parade agtige stemninger over sig, hvorefter albummet krymper sig tilbage til, hvad der minder om en BBC Radiophonic Workshop tema-melodi, og intermezzoagtige sange. Derudover er der en slags psykedelisk hiphop på pladen. Jeg tror, at jeg vil beskrive det som farverigt, en smule omtåget hiphop, hvor Dominique Young Unique (amerikansk hiphopper red.) medvirker", udtaler Ian Parton.

Pladen består sædvanligvis af en lang række samples, forklarer Ian Parton, ligesom der har været yderligere gæsteoptrædener. Parton fortsætter:

"Vi har meget mere sang på pladen, og vi har gæstevokalister. Satomi (Matsuzaki, red.) fra Deerhoof er med på en sang, der hedder "Secretary Song", som er en virkelig tæt opbygget sang med lydeffekter, tastatur-lyde, telefoner og sådan noget. Den har en "Mad Men"-feeling over sig - en 60'er kontor-stemning. Satomi synger om, at hun hader at være sekretær. Bethany (Cosentino, red.) fra Best Coast synger også et par sange."

Nummeret "T.O.R.N.A.D.O." fra albummet kan allerede høres fra albummet via Pitchfork, hvor du også kan læse resten af interviewet. Hvordan resten af albummet kommer til at lyde, kan du høre, når "Rolling Blackouts" udkommer den 31. januar 2011 via Memphis Industries.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA