x

Robyn fuldender "Body Talk"-trilogi

Robyn fuldender "Body Talk"-trilogi

"Body Talk Pt. 3" er titlen på den sidste del af Robyns "Body Talk"-trilogi, der udkommer den 22. november. Udover det tredje mini-album udkommer også "Body Talk", der er en samling af de bedste numre fra hele trilogien. Det betyder, at der i år vil være tre mini-album udgivelser med pop-dronningens navn på samt et enkelt album.

"Body Talk Pt. 1" og "Body Talk Pt. 2", der også udkom i år, var begge mini-albums, ligesom "Body Talk Pt. 3" også er det. På albummet "Body Talk", der samtidig bliver udgivet, har Robyn taget en række numre fra de to foregående udgivelser med på pladen, ligesom hun har tilføjet de fem nye numre fra den sidste del af trilogien. Det fortæller sangerinden på sin hjemmeside, hvor hun også har offentliggjort den fulde trackliste, som du kan se allernederst. Hun beskriver selv albummet som turbo-versionen af "Body Talk"-udgivelserne, desuden fortæller hun:

"Det var aldrig mit mål at slå en eller anden verdensrekord i, hvor mange sange, man kan udgive på et år. Men jeg tror, at det ville tælle som et hæderligt forsøg. Det hele har drejet sig om processen for mig. Det har været meget interessant at prøve at lave musik på en mere organisk måde. En måde, der er saglig og har udgangspunkt i, hvad der føles logisk for mig, men også for lytterne."

Den dansevenlige musiker må have været særdeles arbejdsom med antallet af udgivelser på ét år, og hun skriver da også afslutningsvis på sin hjemmeside:

"Jeg mixer stadig det tredje album, mens jeg skriver dette."

Både del 1 og 2 af "Body Talk"-trilogien fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding, så det skal blive spændende at høre, om det nye materiale på "Body Talk Pt. 3", kan følge op på de yderst positive takter på del tre.

De fem nye numre, der både vil være at finde på "Body Talk Pt. 3" og "Body Talk"-albummet, vil inkludere et samarbejde med den svenske popproducer Max Martin, der også stod bag knapperne på "Do You Know (What It Takes)" og "Show Me Love" fra henholdsvis 1996 og 1997 - det vil være på det nye nummer "Time Machine".

Hør hvordan det lyder, når "Body Talk Pt. 3" og "Body Talk" udkommer den 22. november på EMI og Konichiwa Records. Du kan læse yderligere på Robyns hjemmeside.

Tracklisten til "Body Talk":
01. "Dancing on My Own (Radio Version)"
02. "Fembot"
03. "Don't Fucking Tell Me What to Do"
04. "Indestructible"
05. "Time Machine"
06. "Love Kills"
07. "Hang With Me"
08. "Call Your Girlfriend"
09. "None of Dem [ft. Röyksopp]"
10. "We Dance to the Beat"
11. "U Should Know Better [ft. Snoop Dogg]"
12. "Dancehall Queen"
13. "Get Myself Together"
14. "In My Eyes"
15. "Stars 4-Ever"

Tracklisten til "Body Talk Pt. 3":

01. Indestructible
02. Time Machine
03. Call Your Girlfriend
04. Get Myself Together
05. Stars 4-Ever


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA