x

Tommy Seebach-biografi på trapperne

Tommy Seebach-biografi på trapperne

I den seneste tid har der været meget fokus på navnet Seebach. Her må man tilskrive Rasmus Seebach meget af æren for omtalen i den seneste tid med hans stigende succes i Danmark. Men nu skal faderen, Tommy Seebach, tilbage på plakaten, og det skal ske med udgivelsen af en biografi, en dokumentarfilm og et box-sæt.

Tommy Seebachs liv fra 13-årig knægt fra Amager, arbejdende på sine forældres danseværtshus og ind i rampelyset med de mange optrædender i Dansk Melodi Grand Prix er skildret igennem bogens 240 sider. Bogen beskriver sangeren i medgang og modgang fra 70'erne og helt til 2003, hvor Seebach døde i en alder af kun 53 år.

Biografien er skrevet af eks-Se & Hør-journalisten Peer Kaae, i tæt samarbejde med familien Seebach samt en række af Seebachs venner og kolleger.

Samme dag bogen udkommer er der ligeledes premiere på en ny dokumentarfilm af Sami Salif, produceret af Peter Bech. Filmen "Tommy" vil blive vist i et begrænset omfang i danske biografer. Filmen planlægges senere at blive vist over DRs programflade. (se mere om filmen her)

Foruden bog og film udgiver EMI et 12-disc bokssæt med nærmest alt hvad Seebach senior nåede at lave i løbet af sin musikalske karriere. Bokssættet vil være i handlen fra d. 1. november.

Bogen "Tommy – En biografi" udkommer den 17. november på People's Press og kommer til at koste 299 kr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA