x

De Eneste To er nummer et

De Eneste To er nummer et

Der er en nyhed på førstepladsen af den officielle albumhitliste i denne uge, og den kommer fra De Eneste To. Duoens debutalbum har dermed ikke kun anmelderne bag sig, men også publikum som i næste uge kan opleve dem live i København til den første af fire efterårskoncerter.

De er dog ikke de eneste nye navne i top fem i denne uge. Andenpladsen holdes af Tina Dickow, og Runrig ligger på plads nummer tre, inden vi kommer til ugens højestplacerede udenlandske nyhed, der kommer fra Robbie Williams. Han er aktuel med opsamlingsalbummet "In And Out Of Consciousness", der udover sangerens største hits også inkluderer to kollaborationer med Take That-kollegaen Gary Barlow.

På femtepladsen finder vi endnu en dansk nyhed, der kommer fra Lis Sørensen. Hun har netop udsendt albummet "For Kærlighedens Skyld", som samtidig er sidste nyhed i top ti.

Der er yderligere fire nyheder i top tyve i denne uge, og den højestplacerede af dem kommer fra Beth Hart, der ryger ind på en 13. plads med albummet "My California". To pladser længere nede ligger Christian Brøns med albummet "Det Løser Sig", og på en 18. plads finder vi Murder med "Gospel Of Man". Sidste nyhed i top tyve ligger på en 20. plads og kommer fra Antony & The Johnsons med "Swanlights".

Der er yderligere to nyheder på listen, hvilket betyder at vi på en 23. plads kan finde "Bold As Brass" med Cliff Richard og på plads nummer 40 ligger Sebastian med albummet "Sebastians Børnesange".

Se hele den officielle albumhitliste på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA