x

The Cars lækker smagsprøve

The Cars lækker smagsprøve

Ric Ocasek, Greg Hawkes, Elliot Easton og David Robinson har endnu ikke officielt bekræftet, at de har gendannet The Cars. Men eftersom de har oploadet billeder af sig selv i øvelokalet, og nu lagt en bid af et nyt nummer op på deres Facebook-side, kan man vist godt gå ud fra, at de er tilbage.

The Cars gik i opløsning i 1988 efter at have udgivet seks plader og have hittet med sange som "Drive", "Shake It Up" og "You Might Think". Siden har bandets primære sangskriver, Ric Ocasek (billedet), hovedsagligt fungeret som producer for navne som Weezer, Nada Surf og No Doubt, og de øvrige medlemmer har arbejdet med forskellige sideprojekter.

Kvintetten mistede et medlem i 2000, da bassisten Benjamin Orr døde af kræft i bugspytkirtlen. Han var desuden stemmen på singler som "Just What I Needed", "Let's Go" og gruppens største hit, "Drive".

Men bandet har altså været opløst i 22 år, og nu ser det ud som om de er godt i gang med deres første album siden 1987. På gruppens Facebook-side kan man desuden se et billede af U2-produceren Garret "Jacknife" Lee, der ser ud til at være manden udvalgt til at styre slagets gang.

Ifølge Billboards kilder er der lige nu snak om en kommende turné, men der er fortsat hverken bekræftet datoer for koncerter eller udgivelsen af bandets syvende studiealbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA