x

Lady Gaga og Elton John i Disney-duet

Lady Gaga og Elton John i Disney-duet

"Hello, Hello" er navnet på den duet Lady Gaga og Elton John sammen skal synge til den kommende Disney-film "Gnomeo & Juliet". Nummeret vil blive produceret af Sir Elton og af partneren David Furnish.

Ifølge Entertainment Weekly skal nummeret være med i en scene, der involverer de to havenisser Gnomeo og Juliets første møde, et forhold der senere udvikler sig til mere.

Animationsfilmen inkluderer desuden James McAvoy, Emily Blunt, Maggie Smith, Jason Statham og Sir Michael Caine til at indtale stemmerne, og den skulle være i biograferne næste år.

Elton John har desuden bekræftet, at han planlægger at udgive en duet med Lady Gaga. De skal efter sigende have udviklet et godt bekendtskab til hinanden under Grammy Awards-uddelingen i år. Desuden har Gaga været citeret for at have nævnt Elton John som en inspirationskilde.

Det er dog ingenlunde nyt for den engelske herre, der også tidligere har stået bag Disney-soundtracket til Løvernes Konge, der i 1999 havde solgt imponerende 15 millioner eksemplarer.

Lady Gaga er i fuld gang med sin Europaturné, som tog hende forbi Herning sidste onsdag, den 20. oktober. GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez var meget begejstret for koncerten, og han kaldte det et "spektakulært udstyrsstykke fra verdensstjernen", og belønnede den ekstravagante kunstner med fem stjerner for showet.

Hør hvordan det tager sig ud i en tegnefilms-sammenhæng, når Elton John og Lady Gaga synger "Hello, Hello" i "Gnomeo & Juliet" næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA