x

Hymns From Nineveh spiller med RebekkaMaria

Hymns From Nineveh spiller med RebekkaMaria

Som vi tidligere har omtalt her på GAFFA, så løber Stella Polaris' Night Music Gallery af stablen på lørdag den 30. oktober på Statens Museum For Kunst i København. I den forbindelse giver elektro-poppede RebekkaMaria koncert, hvor hun får besøg af Jonas Petersen aka Hymns From Nineveh (billedet) på scenen.

De to har tidligere givet koncert sammen i forbindelse intimkoncerterne At My Place, hvor de to kunstnere spillede i Rebekka Maria Anderssons lejlighed med plads til kun 30 publikummer.

Jonas Petersen, der var sanger i hedengangne Attrap, har som Hymns From Nineveh indtil videre udgivet jule-ep'en "Uncomplicated Christmassongs", men har for nylig offentliggjort på sin hjemmeside, at debutalbummet er færdiggjort, og at det vil udkomme i starten af 2011. Det er indspillet i Pinligtavshed Studiet, der, udover RebekkaMaria, er med bidrag fra Bodebrixen, Striving Vines, C!AK! med flere.

RebekkaMaria er aktuel med sit andet album "Sister Sortie" fra marts i år, som modtog fem stjerner af Signe Bønsvig Wehding.

Hvordan det lyder, når Jonas Petersen og Rebekka Maria Andersson spiller sammen, kan du høre til koncerten på lørdag den 30. oktober på Statens Museum For Kunst, hvor Coco Moon og Naja Rosa med flere også spiller. Billetter kan købes via GAFFA Live, og hele programmet kan ses på smk.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA