x

Raul Malo giver intimkoncert i Amager Bio

Raul Malo giver intimkoncert i Amager Bio

Raul Malo er nok stadig mest kendt for sin optræden i bandet The Mavericks som tidligere havde stor succes med numre som "Dance The Night Away" og "All You Ever Do Is Bring Me Down". Sidste år udgav Malo solo-albummet "Lucky One", og i slutningen af oktober vil de danske fans få muligheden for at opleve sangeren og sangskriveren helt intimt til en koncert i Amager Bio.

Raul Malo udtaler at musikken på albummet "Lucky One" drager tilbage til 50'ernes, 60'ernes og 70'ernes ikoner som Elvis Presley, Roy Orbison og Merle Haggard der alle hører til Malos store inspirationskilder.

Ifølge Malo er melodien det vigtigste. Han udtaler:

"Som kultur har vi mistet poesien og nuancerne. Der er ikke noget subtilt eller underforstået i musik mere. Og musik i dag savner også i dén grad melodi. Jeg har altid lyttet til melodien først, og derefter, hvis teksten passede til melodien, så syntes jeg det var en ægte god sang. Der er ikke så mange gode nye melodier mere."

Når Raul Malo gæster Amager Bio bliver det sammen med den amerikanske harmonikaspiller Michael Guerra, der bl.a. har spillet med Ruben Ramos & The Texas Revolution, Rick Trevino, Los Texmaniacs og er medlem af The Tex-Mex Experience.

Raul Malo vandt i 1995 en Grammy for best country performance i bandet The Mavericks. Siden sin solo-debut har Malo imponeret mange kritikere især i hjemlandet.

Her skrev New York Times bl.a. følgende om Raul Malo:

"Raul Malo har en ekstraordinær god stemme; en blændende tenor der minder om Roy Orbison."

RollingStone Magazine skrev følgende:

"Raul Malo har en stemme lige så god som de bedste; Frank Sinatra, Roy Orbison."

Raul Malo kan opleves i Amager Bio d. 27. oktober kl. 20:00. Billetter koster 175 kr. og kan købes via GAFFA Live.

 

Foruden koncerten i Amager Bio kan Raul Malo også opleves i henholdsvis Grenå og Esbjerg til Folkline Festival som foregår følgende dage:

D. 29. oktober kl. 20:00, Pavillionen, Grenå. Billetter koster 150 kr. og kan købes her.

D. 30. oktober kl. 19:00, Tobakken, Esbjerg. Billetter koster 170 kr. og kan købes her.


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA