x

Massive Attack vil være mere spontane

Massive Attack vil være mere spontane

Massive Attack udsendte tidligere i år efter syv års pause albummet "Heligoland", og inden længe er de aktuelle med ep'en "Atlas Air". Noget kunne nu tyde på, at dette er startskuddet til en periode, hvor udgivelserne kommer noget oftere fra gruppen, der ikke længere har lyst til at følge den traditionelle rytme, hvor man udsender et album, tager på turné og derefter starter forfra.

Det er Robert '"3D" Del Naja fra Massive Attack, der har talt med Spinner, og her fortæller han, at de fremover gerne vil være lidt mere spontane, når det kommer til at udsende nyt materiale.

"Vi sender en hel del ep'er ud næste år. Vi er trætte af en cyklus med album og turné. Det er sjovere at sende ting tilfældigt ud, mere spontant. Vi har gjort det ret traditionelt i år, så måske til næste år bliver det mere uortodokst".

Men vi behøver altså ikke vente helt til 2011 for at høre nyt fra gruppen. 22. november udsender de nemlig ep'en "Atlas Air", der blandt andet indeholder et nyt nummer med Guy Garvey fra Elbow på vokal.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA