x

Mark Ronson arbejder på Michael Jackson-album

Mark Ronson arbejder på Michael Jackson-album

Der har været masser af historier om de sange, som Michael Jackson arbejdede på i årene op til sin død, og nu kunne noget tyde på, at det bliver Mark Ronson som skal sørge for, at de kommer ud på at album.

Jackson indspillede blandt andet sammen med Will.i.am fra Black Eyed Peas samt Akon og RedOne i sine sidste år, men der er endnu ikke kommet en officiel melding om, hvilket format sangene vil blive udsendt i. Men nu kunne noget tyde på, at det er Mark Ronson, som skal sørge for at det bedste bliver færdiggjort og samlet på et nyt album.

Det er sangeren Travie McCoy, der kunne fortælle BBC, at han havde snakket med Ronson og fået at vide, at englænderen arbejdede på et kommende Michael Jackson-album.

Da Ronson blev konfronteret med dette citat til gårsdagens Q Awards udtalte han ifølge Gigwise:

"Han er en slem dreng. Jeg kan ikke sige noget. Jeg ved ikke engang, om jeg har tilladelse til at åbne min mund om det".

Så selvom dette ikke just er en officiel bekræftelse af Ronsons rolle som producer på en kommende Jackson-plade, så er han tydeligvis involveret i projektet, der fortsat er præget af en hel del hemmelighedskræmmeri.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA