x

Kanye West debuterer med kortfilm

Kanye West debuterer med kortfilm

Ikke nok med at pop-snedkeren Kanye West har et album på trapperne, ligesom han løbende udgiver singler hver fredag. Nu debuterer han også med kort-film, der er skrevet og instrueret af West selv. Filmen havde verdenspremiere i lørdags, den 23. oktober, og man kan se filmen på rapperens hjemmeside.

Den 35 minutter lange film blev vist for første gang på MTV i USA, ligesom den samtidig kunne streames på en række sider online. Rapperen fløj desuden rundt til en række VIP-premiere i både Paris, London, Tokyo og Sydney i forbindelse med premieren.

Filmen er, udover West selv, instrueret af Hype Williams, og den fortæller historien om Wests nye forhold til en pige, der er en fønix, som er faldet til jorden. Filmen indeholder en række sange fra rapperens kommende album "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", som bliver udgivet næste måned. Udover West selv, er også modellen Selita Ebanks med i filmen.

Rapperen har for nylig udtalt, at "Runaway" er en moderne version af Michael Jacksons "Thriller" og "Purple Rain" af Prince. På twitter skrev han i lørdags, at han ville have filmen på Broadway, og tilføjede: "Jeg kan se det. Jeg kan mærke det."

Vi har tidligere skrevet yderligere detaljer om rapperens "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", der udkommer den 22. november på Roc-A-Fella/Def Jam Recordings. Du kan se filmen "Runaway" på kanyewest.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA