x

Thomas Helmig samler det bedste

Thomas Helmig samler det bedste

Thomas Helmig debuterede i 1985 med albummet "Thomas" og til dato har han udsendt fjorten studieplader, hvor de syv er på engelsk. Nu gør han med albummet "Past Forward" status over 25 år, hvor det bedste fra hele karrieren er samlet i en boks, der også inkluderer en koncert-dvd.

I alt 60 sange vil være inkluderet på albummet, der på den måde dækker hele karrieren. Her finder man også hidtil ikke viste billeder samt covernoter af Lars Daneskov, der blandt andet skriver:

"At krydslytte sig vej gennem 25 år med Helmig er for de fleste danskere fuldstændig som at falde over et af deres egne gamle fotoalbum. Her er soundtracket til gymnasiefesterne, de første kys, forelskelserne, hjerterne, der blev knust som tvebakker. Her er lyden af vores alle sammens ærgerlige frisurer og tøjet, vi lykkeligt havde glemt. Her er lyden af Danmark gennem tre årtier".

I denne periode har Thomas Helmig solgt mere end en million plader, vundet flere DMA-statuetter end nogen anden, spillet mere end 1000 koncerter og været blandt de mest spillede kunstnere på dansk radio.

Udover de mange hits får man også en koncertoptagelse fra Den Fynske Landsby, hvor Thomas Helmig gav koncert 20. august.

Thomas Helmig udsender "Past Forward" 1. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA