Nyhed

Oliver Weers løfter sløret for ny udgivelse

X-Factor-stjernen udgiver nyt album 9. januar næste år. Allerede nu kan du få en forsmag på, hvad der er i vente.

Oliver Weers trådte for første gang ind over de danske tv-skærme i reality-showet X-Factor i 2008. Siden udgav Weers solodebut-albummet "Get Ready" der havde Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake) og Tommy Aldridge (Ozzy, Gary Moore, Whitesnake) på bas og trommer. Nu er han inden længe aktuel med album nummer to, der udsendes til januar.

Da Weers debuterede i 2008 gav GAFFAs anmelder Keld Rud albummet 4 stjerner og skrev bl.a.:

"Oliver spiller klassisk heavy-rock på sit debutudspil. Såvel musikalsk som tekstmæssigt er det traditionerne, eller klichéerne, om man vil, inden for genren, Get Ready er bygget op omkring. Det stiller skyhøje krav til håndværket, hvad angår betjening af mikserpult, instrumenter og ikke mindst sangskrivningspennen. Heldigvis er det hele blevet lagt i hænderne på særdeles kyndige folk, og som konsekvens er Get Ready en ganske vellykket debut. Weers' vokalpræstation er i sig selv imponerende, og hans producer, guitarist og sangskrivningsmakker, Søren Andersen, må ligeledes tilskrives en ikke ubetydelig del af æren, da sangene, de har fået skruet sammen er forfriskende og iørefaldende." (læs hele anmeldelsen her)


Weers' kommende album kommer til at hedde "Evil's Back" og vil indeholde ialt 12 sange. Albummet er denne gang skabt i samarbejde med Anders Borre (bas og producer), samt resten af Weers' nuværende live-band (Anders Bo, Morten Hellborn og Laki Ragazas). Albummet er mikset af Kristian Thomsen, der tidligere har arbejdet med kunstnere som Black City og A Kid Hereafter. Thomsen udtaler:

"'Evil's Back' er en symfoni af uforfalsket hard-rock samt overmenneskelige vokalpræstationer. Det mest autentiske album jeg har arbejdet med."

Oliver Weers udtaler selv om den nye album:


"Med det nye album kan folk forvente mere dybde og tungere toner. Ikke tung i en metal kontekst men med et mere detaljeret og spændende touch. Tekstuniverset har et udgangspunkt i den globale krise og det skifte, der sker i folks opførsel overfor hinanden, for vi er alle i samme båd uanset, hvor du kigger hen. Jeg tror og håber, at lytteren derude kan relatere til mine tekster, men derudover formår at lave sine egne fortolkninger af sangene."

Evil's Back udgives d. 9. januar 2011, men allerede nu kan man få en forsmag på, hvad der venter ved at hente nummeret "All My Life". Nummeret kan downloades gratis her.

Weers kan ydermere love at udgivelsen vil blive fulgt op af en tour på de danske spillesteder i foråret 2011 og efterfølgende Europa-tour.


ANNONCE