x

DR annoncerer fem værter til ny DAB-kanal

DR annoncerer fem værter til ny DAB-kanal

Fra foråret 2011 vil det være muligt at høre en nye radio-kanal fra DR via DAB og net. DR's kanalchef Ole Mølgaard lover lytterne at den nye kanal vil byde på solid, journalistisk musikformidling. Han udtaler:

"Det er vores ambition at lave en ny radiokanal, der lever og ånder for musikken uden for mainstream."

Som chef for den nye kanal kunne han ydermere præsentere fem værter, som skal udfylde programfladen. Her var der ikke lagt skjul på kanalchefens begejstring for de fem navne, som kunne annonceres:

"De fem navne vi præsenterer i dag er alle fantastiske værter og formidlere - og frem for alt store musikelskere. Camilla Jane Lea og Carsten Holm er kendt som musikværter og journalister på P3 gennem mange år, Krede som vært, dj og musikredaktør i DR, Anders Bøtter har vist sig som et lysende værtstalent på 'Sort Søndag', og Jan Sneum - som nu altså vender tilbage til æteren - er intet mindre end en 'Grand Old Man' inden for rockjournalistik i radioen og musikformidling på dansk grund."

Camilla Jane Lea, Krede og de tre øvrige værter skal alle være klar med nye programmer og ny musik til DRs kommende digitale radiokanal, når den går i luften til foråret 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA