x

Nyt album fra Cake

Nyt album fra Cake

Med mindre man tæller udgivelsen "B-Sides And Rarities" fra 2007 med, så er det efterhånden seks år siden, vi sidst har hørt noget nyt fra Sacramento-bandet Cake. Siden udgivelsen af "Pressure Chief" som udkom oktober 2004, har bandet været skiftevis på turné og i studiet for at arbejde med nyt materiale.

Forsanger John McCrea (billedet) udtaler om albummet:

"Albummet lyder meget anderledes end vores andre, men jeg er sikker på, at vi bliver beskyldt for at lyde fuldstændig som vi altid har gjort."

Ydermere tilføjer han:

"Jeg spiller meget mere klaver, hvilket er ret mærkeligt for os. Og vi laver nogle ting som vi aldrig har lavet før, og det er spændende."

Cake er ydermere stolte af at kunne proklamere at deres sjette studiealbum er blevet indspillet udelukkende ved hjælp af solenergi. Bandet har nemlig brugt meget af tiden på at installere solfangere på taget af deres hjemmestudie i Sacramento, hvor det nye album er indspillet.

Albummet kan foruden almindelig cd-format også bestilles i en særlig udgave som indeholder en signeret album vinyl, digital download af hele albummet, "Sick of You" 7" vinylsingle, T-shirt, samt en download-kode til singlen "Sick Of You".

"Showroom of Compassion" udkommer d. 11. januar 2011, men kan allerede nu bestilles via bandets hjemmeside, hvor der også er mulighed for at høre en smagsprøve på alle numrene.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA