x

Anne Linnet udgiver julealbum

Anne Linnet udgiver julealbum

Den 8. november udgiver Anne Linnet julepladen "Linnets Jul", der vil indeholde 11 nye sange fra Anne Linnets hånd, med hvilke hun vil forsøge at gå imod strømmen af cheasy julesange for i stedet at at skildre de tanker og følelser, vi alle bokser med. Særligt når denne højtid nærmer sig.

Om albummet fortæller Linnet

"Vi har virkelig brugt lang tid på at få albummet færdigt. Jeg har jo godt kunnet mærke på folk, at de troede, jeg ville skynde mig at lave pladen færdig på ingen tid. Men for mig er der ingen forskel på julealbummet og mine tidligere udgivelser. Udtryk og følelser er ikke noget, jeg bare indspiller over 14 dage. Den slags kræver tid."

Albummet kommer til at indeholde sange med titler som "Soldatens jul", der handler om at holde jul, mens vi fører krig, "Svigermor" der tager udgangspunkt i de vanlige familieproblemer, "Stjerne over Betlehem" og "Julenat" som skildrer savnet og længslen, mens det 12 vers lange afslutningsnummer "Vinternat" har til hensigt at kigge på julen gennem barnets, den voksnes og sangerindens egne øjne.

"Juleplader hører man jo også fra ende til anden. Jeg har bare ikke rigtig haft nogen, jeg gad sætte på. Og det skal man have, når man pynter op til jul og er sammen med sine børn. Jeg glæder mig så småt igen, for jeg kan heldigvis mærke, at jeg ikke har fået en overdosis", fortæller Annne Linnet efter at have arbejdet på julepladen sommeren over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA