x

Iron And Wine til Danmark

Iron And Wine til Danmark

Den gode Sam Beam, der nok er bedre kendt under navnet Iron And Wine, udgiver i starten af 2011 albummet Kiss Each Other Clean. Det er selvfølgelig glædeligt, men mindst ligeså glædeligt er det, at den skæggede musiker til februar vælger at lægge vejen forbi Danmark for at give hele to koncerter på henholdsvis Voxhall i Århus og Store Vega i København.

Da den den 35-årige guitarist, sanger og sangskriver i 2008 slog vejen forbi Danmark, havde han med sig et helt kollektiv af musikere, der normalt er tilknyttet så forskellige bands som Calexico, Wilco, Chicago Underground, Isotope 217, Califone og Lambchop og blev således bakket op af hele syv musikere på scenen. Koncerten på Voxhall det år belønnede GAFFAs Jesper Gaarskjær med fem stjerner og følgende ord:

"Lige fra allerførste akkord på VoxHall lagde frontmanden et blidt, langskægget jerngreb om hjertet med den overraskende åbner "The Trapeze Swinger". Og selv om Iron & Wine sporadisk løsnede grebet undervejs, slap Sam Beam og resten af ensemblet aldrig dets insisterende tag på publikum gennem den godt halvanden time lange og afdæmpede koncert."

Iron And Wine kan opleves på Voxhall 5. februar og på Vega den 6. februar. Billetsalget starter mandag den 1. november via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA