x

Peter, Bjorn & John udgiver nyt næste år

Peter, Bjorn & John udgiver nyt næste år

Ifølge trommeslager John Eriksson havde bandet egentlig planlagt at udgive en punkrock-plade, men efterhånden som indspilningerne gik fremad, udviklede opfølgeren til "Living Thing" sig et et regulært pop-rock-album. "Dog lyder det mere punket, når vi spiller sangene live", udtaler Eriksson til det amerikanske musikmagasin Spin.

Peter, Bjorn & Johns sidste album, "Living Thing", fik kun tre stjerner med på vejen af GAFFAs Kristian Bach Petersen, der kaldte albummet "acceptabelt" og blandt andet skrev følgende i sin anmeldelse:

"Der er klart også positive ting på Living Thing, som den moderne og dansable Nothing To Worry About, men som helhed virker albummet lidt som et mellemspil. Der er dog ingen grund til at tro, at Peter, Bjorn og John er et fløjtende one hit wonder."

Den nye plade kommer til at udgøre trioens sjette studiealbum og er desuden indspillet under gedigen alkoholindtagelse. Noget bandet bebrejder producer Per Sunding:

"Vi har sgu været ret fulde denne her gang", fortæller Eriksson. "Det er altsammen Per Sundings skyld. Han sørgede for at hælde en masse på os i studiet, og det er måske derfor at mange af optagelserne endte som færdige versioner af numrene."

Albummet har endnu ikke nogen titel, men bandet har bedt fans om hjælp via Twitter, og indtil videre har forslag som "Clever Pig" og "Stupid Sock" været oppe at vende. Hverken udgivelsesdato eller endelig titel lægger dog fast i skrivende stund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA