x

The Pony Tales debuterer med film

The Pony Tales debuterer med film

På lørdag debuterer duoen The Pony Tales med filmen "Black Summer" til årets CPH:DOX, der løber fra torsdag den 4. november til søndag den 14. november, som vi tidligere har skrevet om.

De London-bosatte danskere, Kristoffer Sonne og Nadia Marquard Otzen, kalder selv filmprojektet for et filmalbum, hvor førstnævnte har stået for musikskrivningen mens Nadia Marquard Otzen har stået for manuskript og instruktion til filmen, der er optaget på Færøerne. I en pressemeddelelse fremgår det, at filmen fordeler sig over ni filmiske scener med hver sin komposition, og den fortæller en historie om en gruppe unge vilde teenagere på jagt efter sex og kærlighed midt i Færøernes kolde og barske natur.

Under premiereforevisningen på lørdag vil musikken blive fremført af Nikolaj Torp (keyboard), Rune Funch (guitar), Jens Hein (bas) og Kristoffer Sonne (trommer). Musikerne har turnerer til hverdag med folk som The Raveonettes og Brett Anderson med flere.

Filmen er The Pony Tales' filmalbum-debut, og den er en del af CPH:DOX' AUDIO:VISUALS-program, der også har navne som Animal Collective og Beach House på plakaten. "Black Summer" kan opleves på lørdag den 6. november på Teater Grob i København.

Du kan læse mere om projektet på CPH:DOX, hvor du også kan købe billetter. Desuden kan du læse mere om The Pony Tales her, og snuse til projektet herunder med traileren til "Black Summer":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA