x

Machine Head-fans samler ind til guitar

Machine Head-fans samler ind til guitar

Tirsdag d. 7. september havde forsangeren Robb Flynn (billedet red.) fra det amerikanske metalband Machine Head indbrud i sit hus i Californien. Blandt de stjålne artefakter var bl.a. en uvurderlig "Dimebolt-guitar" som var en gave fra nu afdøde Pantera-guitarist Dimebag Darrell, en masse smykker og sønnen Zanders' (mini) Flying V-guitar.

Fans af har via bandets officielle fanside samlet ind til at kunne donere en ny guitar til Robb Flynns søn Zander. For nylig har Flynn selv udtalt:

"På vegne af min kone og mine børn vil jeg gerne takke Desmadre (profilnavn på brugeren der startede indsamlingen, red.) og alle andre der har hjulpet til i indsamlingen. Det var en utrolig og betænksom gestus; en som jeg og min familie er helt overvældet over. Praktisk talt bevægede det min kone til tårer, og Zander er helt oppe at køre over det."

Flynns uvurderlige guitarer er stadig ikke blevet fundet, men fans arbejder stadig via bandets community med at sprede rygtet til alle de lokale musikforretninger og brugtforhandlere hvis nogen af guitarene skulle dukke op.

Robb Flynn har for nylig optrådt til en hyldest-koncert i Los Angeles til ære for Dimebag Darrell som døde i 2004. Foruden Flynn optrådte kunstnere som: Jerry Cantrell (Alice in Chains), Lemmy (Motörhead), Dave Grohl (Foo Fighters), Kerry King og Dave Lombardo (Slayer) til en udsolgt koncert i Key Club i L.A.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA