x

Peter Belli på vej med rockalbum

Peter Belli på vej med rockalbum

Peter Belli rundede i juni de 67 år, men der er fortsat gang i Ulven Peter. Efter et årti med albums med coverversioner af både danske pop- og rocksange og amerikanske soul-ditto er han nu på vej med sit første album med nyskrevne sange siden det meget roste "Talisman" fra 1997 - et album, der blandt andet rummede noget så usædvanligt som en Kasper Eistrup-sang på dansk. Og denne gang bliver det et regulært rockalbum.

Peter Belli har netop udgivet singlen "Gi' Mig, Gi' Mig", skrevet og produceret af Marcus Winther-John (tidligere sanger i Inside The Whale, nu solist og (co-)sangskriver for blandt andre Tim Christensen, Sanne Salomonsen og Celina Ree) og Thomas Steengaard (halvdelen af The Benefits). Det er også Winther-John og Steengaard, der sammen med Mikkel Løkkegaard bliver sangskrivere på det kommende album, med Winther-John som tekstforfatter og alle tre som komponister - og Belli er hele vejen med på sidelinjen.

Initiativet til projektet blev taget af Marcus Winther-John, og visionen var at skabe et nutidigt udtryk med lige så meget kant som de tidlige pigtrådsdage i 60'erne, men samtidig uden at minde om noget, Belli tidligere havde lavet.

Om det er lykkedes, kan du selv vurdere ved at høre nedenstående klip fra YouTube:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA