x

Elton John er færdig med at skrive popsange

Elton John er færdig med at skrive popsange

Elton John er færdig med at skrive popsange. Sådan fremgår det af en udtalelse som for nylig blev bragt i det amerikanske livstilsmagasin GQ Magazine. Her udtalte Elton John følgende:

"Prøv at høre! Jeg er 63. Jeg vil ikke være på VH1 eller MTV. Jeg har ikke tænkt mig at konkurrere med JLS eller Lady Gaga."

Videre forklarer han:

"Jeg er kommet til et stadie, hvor jeg ikke mener, at jeg kan skrive popmusik mere. Jeg kan ikke sætte mig ned og lave en ordentlig rocksang. Det var okay da jeg var 25 eller 26, men ikke mere. Jeg vil gerne lave mine små side-projekter som Scissor Sisters og have det sjovt med det, men jeg tror ikke at Elton John kommer til at udgive flere popsingler."

Elton John holder dog stadig æren for at have skrevet den mest solgte single verden over. Singlen "Candle In The Wind" som blev genindspillet med ændret tekst i forbindelse med Prinsesse Dianas død, solgte 33 millioner eksemplarer.

Selvom Elton John har udtalt, at han ikke vil konkurrere med kunstnere som Lady Gaga, har han dog bekræftet at han netop har indspillet en duet med lige netop Lady Gaga. Nummeret "Hello Hello" bliver udgivet i forbindelse med Disneys kommende animations-film "Gnomeo and Juliet" som udkommer februar 2011.

Derudover har Elton John lige udgivet albummet "The Union" i samarbejde med pianisten Leon Russell. Et album, der fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA