x

De Eneste To giver ekstrakoncerter

De Eneste To giver ekstrakoncerter

De Eneste To alias Simon Kvamm og Peter Sommer indledte i lørdags deres efterårsturné i Bremen i København, og mandag satte de gang i billetsalget til deres omfattende forårsturné. Interessen for denne turné har allerede været så stor, at De Eneste To nu har tilføjet yderligere to koncerter til forårsturnéen - i byer, der i første omgang ikke var med på tourplanen.

De Eneste To lægger nu også vejen forbi Skråen i Aalborg den 20. april 2011 samt Magasinet i Odense den 23. april 2011.
 
Billetsalget er netop begyndt her:
Skråen i Aalborg: www.skraaen.dk eller www.billetlugen.dk
Magasinet i Odense: www.danbillet.dk eller www.billetnet.dk 

Billetter til de øvrige koncerter kan købes via GAFFA Live

Live er De Eneste To Simon Kvamm og Peter Sommer, begge sang og akustisk guitar, samt Kenneth Andersen (Beta Satan, The Malpractice) på bas og Árni Bergmann og Stefan Kvamm (The Wong Boys) på elektronik.

Da De Eneste To havde turnépremiere i lørdags i Bremen, uddelte GAFFAs Alexander Vesterlund fire stjerner og skrev blandt andet:

"Selvom det var en mere festlig end egentlig kunstnerisk oplevelse, lykkedes det De Eneste To at aflevere en kompakt og velafstemt koncert uden ét overflødigt minut. Sommer og Kvamm insisterer efter alt at dømme på at italesætte følelser og emner, der buldrer indeni. Men i sidste ende så det ud til, at de hellere vil tage solbrillerne på og være rockstjerner end de helt almindelige mænd, sangteksterne i høj grad kredser om. Og hvem kan fortænke dem i det?"

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA