x

The Gracious Few udgiver debut

The Gracious Few udgiver debut

De resterende medlemmer af bandet Live har efter bruddet med forsanger Ed Kowalczyk dannet et nyt band med to af medlemmerne fra Candlebox. The Gracious Few består af: (billedet fra venstre mod højre red.)

Chad Taylor (Live), Kevin Martin (Candlebox), Patrick Dahlheimer (Live), Sean Hennesy (Candlebox), Chad Gracey (live).

Bandet er nu endelig klar med debuten "The Gracious Few" som er produceret af Jerry Harrison som også tidligere har produceret for Live. Lyden af The Gracious Few trækker tydeligt på den klassiske rock 'n roll med inspirationskilder som Led Zeppelin, AC/DC, Black Sabbath, Pink Floyd og Rolling Stones. Tidligere Guitarist i Live, Chad Taylor udtaler:

"Vi vidste hvad for en slags album der ville få os op af stolen. Vi var sure og trætte af stilstand. Vi ville tilbage til musikken på en måde som ikke var for at behage masserne. Det gjorde vi med vores tidligere bands."

Siden de resterende medlemmer af Live brød med forsanger Ed Kowalczyk har der været mere fokus på The Gracious Few end en egentlig fortsættelse af Live med en ny forsanger. Bandets brud kulminerede med et sagsanlæg imod sangeren der uden de resterende medlemmers samtykke havde overtaget rettighederne til bandets sange. (læs mere her)

The Gracious Fews debut-album udkommer den 8. november og indeholder følgende numre:

 1. Appetite
 2. Honest Man
 3. Guilty Fever
 4. The Few
 5. The Rest Of You
 6. Crying Time
 7. Silly Thing
 8. Closer
 9. Whats Wrong
 10. Tredecim
 11. Nothing But Love
 12. Sing
 13. All I Hear

bandets hjemmeside er det lige nu muligt at høre numrene "Honest Man" og "Tredecim" samt se, at bandet for nylig har tilføjet koncerter i England og Holland på deres tour-kalender. Der er ingen annoncerede koncerter i Danmark endnu, men foreløbig ser de planlagte koncerter i Europa således ud:

23. januar    Weert, Holland – De Bosuil

24. januar    Oosterpoort, Holland – Kleine Zaal

26. januar   Amsterdam, Holland – Melkweg

27. januar   London, UK – Barfly


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA