x

Shotgun Revolution optager live-dvd

Shotgun Revolution optager live-dvd

På lørdag, den 6. november, giver den københavnske rockkvintet Shotgun Revolution koncert i Amager Bio i København. Bandet skriver i en pressemeddelelse, at koncerten kommer til at foregå for rullende kameraer, da bandet vil lave optagelserne til en fremtidig dvd-udgivelse. Derfor opfordrer de naturligvis fans og andre gæster til, at de tager det festligste humør overhovedet med til Amager.

Tidligere på året udgav Shotgun Revolution debutalbummet "Join The Revolution", og bandet har spillet på årets Skanderborg Festival, ligesom de spillede til endagsfestivalen Copenhagen Live. Om debutalbummet skrev GAFFAs anmelder Keld Rud:

"Shotgun Revolution kommer ikke til at vinde priser for at revolutionere rockmusikken. Til gengæld er deres udgave underholdende, uprætentiøs og vanedannende. De leverer den med al den indlevelse og energi, man kunne ønske sig, og mon ikke Shotgun Revolution vil være ren napalm på de danske spillesteder?"

Om Shotgun Revolution er ren napalm på scenen, kan du få at se på lørdag, den 6. november, på Amager Bio i København, hvor bandet vil optage koncerten til en fremtidig dvd-udgivelse. Billetter kan købes via GAFFA Live, og du kan se mere info om bandet på www.shotgunrevolution.com, ligesom du kan se, hvor bandet ellers spiller i løbet af efteråret.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA