x

Ny café i København inviterer til åbning med Vilhelm

Ny café i København inviterer til åbning med Vilhelm

I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke åbner frivillige igangsættere en ny café i København. Caféen kommer til at bære navnet MellemRummet og fejrer sin officielle åbning fredag d. 5. november med optrædender af Vilhelm (billedet red.) og Halasan Bazar.

Bandet Vilhelm vandt prisen for månedens demo i GAFFA 2006. I den forbindelse optrådte bandet i Lades Kælder, og her gav GAFFAs demo-anmelder "Hansen" koncerten 5 stjerner og skrev:

"En meget stille start der roligt byggede op igennem hele koncerten, og efterlod en vaskeægte WOW-oplevelse. Stilen var stadig country, men live var andre inspirationer tydeligere, og jeg hørte glimt af både Calexico og Bonnie Prince Billy, uden at det på nogen måde gjorde det mindre originalt. De fremstod som et stærkt live-band man sagtens kan forvente sig nogle rigtig gode plader fra."

Caféen vil fokusere på intime live-optrædender, forfatteroplæsninger, debatarrangementer og quiz/spilaftener, og foruden åbnings-arrangementet vil det senere i november være muligt at komme til Balkanfest i forbindelse med Copenhagen Nonprofit Festival som er arrangeret i samarbejde med Café Retro, Zuzammen og Retro Nørrebro.

Åbnings-festen foregår Ravnsborggade 11 på Nørrebro fredag d. 5. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA