x

Graffiti 6 kommer til Danmark i januar

Graffiti 6 kommer til Danmark i januar

Den engelske duo Graffiti 6 består af singer-songwriteren Jamie Scott Baylin samt dj og producer Tommy D. Næste år besøger de dansk jord, når de i januar kommer forbi Lille Vega i København den 19. januar og Train i Århus den 24. januar.

Tommy D har tidligere arbejdet sammen med navne som Jay-Z, Kanye West, Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, og Janet Jackson, og han stod blandt andet bag 90'er-hittet "I'm Too Sexy" med Right Said Fred. Også Jamie Scott Baylin har et betragteligt cv, idet han blandt andet har spillet med Alicia Keys og Kelly Clarkson med flere.

Bandet kickstartede efter at have fået en del eksponering i en reklamekampagne, den engelske avis The Sun kørte, som inkluderede Graffiti 6's nummer "Stare Into The Sun". Det motiverede bandet til at skrue op for blusset på deres projekt, og siden har de udgivet et album, og haft musik med i serien "Grey's Anatomy" med mere.

Duoens første single "Annie You Save Me" var P3's Uundgåelige i starten af september. Nummeret stammer fra bandets debutalbum "Colours", der udkom den 27. september, om end det endnu ikke er udsendt officielt i Danmark.

Hvordan det lyder, kan du høre, når Graffiti 6 giver koncert onsdag den 19. januar på Lille Vega i København, ligesom de spiller mandag den 24. januar på Train i Århus. Forsalget er startet i dag, hvor billetter til København kan købes via GAFFA Live, mens billetter til Århus kan købes via Train.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA