x

Take That sælger en million billetter på en dag

Take That sælger en million billetter på en dag

Hvis du overvejer at købe en billet til Take Thats koncert i Parken 16. juli næste år, er det nok en god idé at være klar, når billetsalget åbner i morgen, fredag den 5. november klokken 10 via Billetnet.

I hvert fald solgte gruppen én million billetter på en dag, da billetterne til deres britiske turné blev sat i salg i fredags, og hele deres britiske turné er dermed udsolgt. Dermed slår Take That også rekorden for billetsalg i England. Take That var også indehavere af den tidligere rekord fra 2008 med deres "The Circus Live Tour". Michael Jackson solgte flere hundrede tusinde billetter på én dag til sine "This Is It"-koncerter, der som bekendt aldrig blev gennemført, men altså ikke en million.

Take Thats nye album "Progress" udkommer 15. november i Storbritannien, Irland og Danmark, mens resten af verden må vente til 19. november med at få fat i albummet, der er det første siden 1995, hvor Robbie Williams medvirker. Han er selvsagt også med på gruppens kommende turné sammen med Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen.

Som endnu et symptom på den genopblussede Take That-feber kommer også en dokumentarfilm på dvd. Filmen har titlen "Look Back, Don't Stare" og udkommer 6. december. Dokumentaren har fulgt bandet over de sidste 12 måneder og følger Gary, Howard, Jason og Marks genforening med Robbie Williams og deres arbejde med at skrive og indspille det nye album. Se en trailer for filmen her.

Take That og Robbie Williams har tilsammen solgt over 80 millioner album, spillet live for over 14,5 millioner mennesker, vundet 19 Brit Awards, haft 13 nummer 1-album, 17 nummer 1-singler, vundet 8 MTV Awards og 5 Ivor Novello Awards, og meget mere. Og med den store efterspørgsel efter Take That anno 2010 tyder meget på, at de i den kommende tid kan se frem til endnu flere hitlistetoppere og priser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA