x

Eddie Vedder, Patti Smith og Peaches med på nyt R.E.M.-album

Eddie Vedder, Patti Smith og Peaches med på nyt R.E.M.-album

I et interview for det amerikanske musikmagasin Spin afslører R.E.M's Mike Mills (på billedet til højre, red.) at det kommende album "Collapse Into Now" vil indeholde vokale gæsteoptrædender af Eddie Vedder, Patti Smith og Peaches.

Mike Mills afslører at albummet kommer til at bestå af i alt 12 numre. Nummeret "Blue" indeholder vokaloptræden af den amerikanske poet og sangskriver Patti Smith. Endnu et nummer som ikke er navngivet endnu, men som kommer til at have ordet "Alligator" i titlen, vil byde på vokal af den canadisk fødte sanger Peaches. Og sidst, men ikke mindst vil nummeret "It Happened Today" blive gæstet af Pearl Jam-stemmen Eddie Vedder.

Albummet er produceret af den irske producer Garret "Jacknife" Lee, som tidligere har arbejdet med kunstnere som Snow Patrol, U2, Bloc Party og Editors. Albummet er blevet til under forskellige sessions i henholdsvis Berlin, Nashville og New Orleans. Her forklarer Mills at bandet har ladet sig inspirere af de tre byer som de holder meget af. I interviewet udtaler Mills:

"Det er også sjovt for os at tage til de byer, vi virkelig elsker, for at bruge noget tid der," forklarer Mills og fortsætter:

"Det er virkelig vigtigt at gå ud, få noget lækker mad, ryste dagens skærmydsler af sig, bare være gode venner og hygge sig. I Berlin drikker man øl og spiser wurst. I New Orleans spiser man Cajun-mad og drikker Sazerac. I Nashville spiste vi bare en masse 'fried chicken'."

Albummet bliver bandets 15. studie-album og ventes at udkomme tidligt i 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA